18 Nisan 2014 Cuma

Figürlü Kupa Oscar Heykeli



Yılın hediyesi Oscar Heykeli
Bu harika oscar heykeliinin üzerindeki yazının enleri yazıları ile tüm sevdiklerinizi gerçek birer oscar kazanmış gibi sevindirin, üstelik onların en iyi oldukları konularda. Sevgilinize "Yılın Sevgilisi", annenize "Yılın Annesi", babanıza "Yılın Babası", şımarık kardeşinize "Yılın Şımarığı", odun arkadaşınıza "Yılın Odunu", çapkın kankanıza "Yılın Çapkını", sevimli dostunuza "Yılın Dostu" ya da "Yılın En Sevimlisi" oscarlarını verin, onları çok özel hissettirin!
Heykel altın sarısı renkte olup, ahşap zemin üzerine tutturulmuş, mermerin Oscar Heykelciği'nin baktığı yöndeki yüzüne istediğiniz yazıyı (istediğiniz ödül adı, ör: 2007 Yılın Babası, Ayın Çalışanı, En Başarılı....) yazdırabileceğiniz şık ve dekoratif bir hediye... 
 
Yazdırmak istediğiniz ödül ismi, ahşap kaidenin üzerine yerleştirilen altın sarısı renkteki metal plakanın üzerine yazılır. 
Okulda düzenlediğiniz bir turnuvada (halısaha, basketbol, santraç...), arkadaşlarınız arasında, özel günlerde güzel bir sürpriz yapmak için ya da sevdiklerinizi ve ailenizi sevindirmek için farklı ve yaratıcı bir ürün...

Oscar heykeli 30 x 9 x 9 cm ebatlarında, 300 gram ağırlığındadır. Kararmaz ve hep parlak altın sarısı renktedir.

Not: Yazı yaklaşık 7 cm x 3.5 cm lik bir alana uygulandığı için uzun cümlelerde uygulama zorluğu olmakta ve görüntü sıkışık durmaktadır. Bu sebeple kısa cümlelerin tercih edilmesi daha hoş bir görüntü sağlamaktadır. 

Ölçü: 30 x 9 x 9 cm. 
metal plaka ölçüsü : 7x3.5cm
Aşağıdaki seçeneklerdeki bir yazıyı seçebilir yada istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.
(İstediğiniz yazıyı siparişinizde mesajınız kısmında belirtiniz.) 
 
Ylın En İyi Sevgilisi ,
Yılın En İyi Annesi,
Yılın En İyi Babası, 
Yılın En İyi Eşi, 
Yılın en Çapkını, 
Yılın En Delisi ,
Yılın En Şımarığı ,
Yılın İşkoliği,
Yılın En İyi Arkadaşı ,
Yılın En Moda Çifti,
Yılın En Uyumlu Çifti,
Yılın En Çılgın Çifti,
Yılın En Mutlu Çifti,
Yılın En Romantik Çifti,
Yılın En Sempatik Çifti,
Yılın En Popüler Çifti,
Yılın En Komik Çifti,

0 yorum:

Yorum Gönder